Grundlæggerne

Hooves er bygget på en stærk passion for heste og på en vilje til at forbedre muligheden for at dyrke ridesport.  Begge iværksætterne er livslange ryttere, og vi har selv oplevet alle hesteejerens og rytterens problemer på første hånd. Dette var den motivation, der fik os til at skabe Hooves. Vores mål er at gøre sporten bedre og mere tilgængelig, samt at lette nogle af de problemer, man kommer ud for som hesteejer eller rytter. 

 

Grundlæggerne

net-110717-121410-RIM-9028  

suvi@hooves.dk / LinkedIn

"Jeg har været en rytter hele mit liv - langsomt bevæger sig fra rideskoler, at leje en andens hest og endelig at få min egen. Jeg kommer ikke fra en familie af hestefolk, så jeg var nødt til at kæmpe for hvert skridt på vejen. Det er svært at retfærdiggøre de høje omkostninger til en person uden for branchen. Jeg har altid elsket spændingen og adrenalin af springning. Nu jeg ejer Cara, min hoppe hoppe, og vi geare op til den næste sæson."

alina@hooves.dk / LinkedIn

"Jeg blev forelsket i heste før jeg kunne endda gå. Sammen med min mor gik jeg fra lokale pony konkurrencer til nationale dressur shows, og elskede hvert sekund af det! Under mine studier flyttede jeg meget rundt og oplevet alt fra udlejning af min egen hest til at låne en andens hest - jeg kender udfordringerne! I øjeblikket er jeg leje en dressurhest i Amager et par gange om ugen."