Velkommen til Hooves 2.0 – “AirBnb for HesteTrailere!

Hooves er bygget op omkring konceptet at dele, da vi mener at det med at dele er vores samfunds fremtid. Vi startede med at gøre processen med at dele en hest mellem to personer lettere, og nu breder vi vores vinger ved at gøre det samme for hestetrailere. Vidste du at køretøjer til hestetransport står stille i gennemsnit 97 % af tiden? Så hvorfor ikke have en platform hvor trailerejere kan tjene penge, og lejere kan finde trailere tættere på dem og til lavere priser? Det er en win-win!

For trailerejere:

Hvordan virker det så for dig? Du opretter en profil med din trailers specifikationer – sæt prisen, dine informationer og betingelser. Ved at bruge kalenderen på hjemmesiden, kan du vise hvornår traileren er ledig, og hvornår du selv skal bruge den. Lejere kan så kontakte dig, og spørge om tilladelse til at leje den til bestemte lejligheder. Det er kun når du har givet tilladelse til det, at du deler den præcise adresse, hvor din trailer er. Lejeren vil overføre pengene gennem PayPal, og det vil automatisk blive overført til dig den dag traileren lejes. Efter udvekslingen bedømmer I hinanden for at være sikker på vi kun har troværdige personer på vores platform. Og voilá, det er det!

For lejere af trailer:

Hvordan virker det så for dig? Du ser efter trailere som passer til dine behov – pris, lokation, vægt osv.  Du kan kontakte ejerne af trailerne på hjemmesiden og acceptere betingelserne for at leje traileren. Når du har reserveret traileren, overfører du pengene gennem PayPal. Pengene vil blive overført til ejeren på dagen for udlejning. Efter udvekslingen bedømmer I hinanden på hjemmesiden, så vi er sikre på at vores brugere er troværdige personer.

Vores team hos Hooves er dedikeret til at gøre hestemenneskers liv lettere. Vi ved alle at heste tager det meste af vores tid og penge, og vi lært at acceptere det fordi vi elsker dem så meget. Men der er måder, hvor man kan gøre sporten billigere og mere tilgængelig. Og det er derfor vi er her.

Hooves grundlæggere Alina Engel og Suvi Kaario

 Tjek det ud her:

www.trailer.hooves.dk